Home » Blog » Top 5 WordPress Plugins

Top 5 WordPress Plugins

Wordpress-PluginsWat zijn de de plugins die elke wordpress site moet hebben om goed te kunnen functioneren en het meeste uit je WordPress sites te halen? Hieronder een  overzicht:

WordPress Blog Management Met MainWP

Via de plugin MainWP kun je evenvoudig via 1 control panel al je WordPress sites in bulk updaten, plugins installeren en verwijderen, settings aanpassen van plugins en Wordpres zelf, themes installeren en verwijderen. Bespaar dus veel geld en tijd met MainWP wanneer je veel sites (meer dan 5 b.v.) moet beheren.

Google Analytics

Statistieken van je website zijn leuk. Vooral als er progressie in zit! En bij dalende cijfers weet je dat in ieder geval en ku  je gaan kijken waar dat aan ligt. Campagnes bijhouden.  Welke pagina’s worden het beste bezocht. Zijn er veel bezoekers die via mobiele apparaten op de site komen.Google Analytics is echt een geweldige en onmisbare ondersteuning voor je marketing.

Google Analytics

Redirection

Als er een bepaalde pagina door Google een hoge ranking is gegeven en als deze niet meer bestaat kun je met deze plugin de bezoekers leidden naar de nieuwe pagina. Zo is je uitval van bezoekers tot een minimum beperkt.

Redirection

WordPress SEO plugin

Deze plugin is een handige tool om je website en je posts te optimaliseren voor Google (en andere zoekmachines). Zo kun je voor iedere post en pagina de keywords , description en meta tags meegeven. En geeft de tool je ook nog feedback of je dit een betje goed hebt gedaan.

SEO Yoast

W3 Total Cache

Worpdress is vooral een heel fijn platform vanwege de vele plugins waarmee je de fuctionaliteit van je site vergroten. Echter kan dit ook betekenen dat door de vele plugins de performance van je site minder gaat worden. Deze tool verbetert de gebruikers ervaring van je site aanzienlijk.

W3 Total Cache

Twitter Facebook Social Share

Social Media is de manier om je site te onder de aandacht te brengen. Met de deze plugin word de site geïntegreerd met de accounts op Facebook en Twitter en worden zodoende de nieuwe posts / pagina’s of een update hiervan automatisch op de pagina’s gezet. Handig hoef je dat dus niet voor iedere account opnieuw te doen.

Social Share