Home » FAQ

FAQ – Veel gestelde vragen

Hieronder hebben wij wat veelgestelde vragen voor u online gezet, als u evengoed nog een vraag heeft die er niet bij staat neemt u gerust contact met ons op.

+ Ik wil een standaard WordPress installatie hoelang duurt het voordat deze online is?
Een standaard installatie is binnen 48 uur online. U dient minimaal een Medium Hosting Pakket af te nemen op onze website Server Space. U kunt daar afrekenen met iDeal, Paypal of Credit Card en ons mailen dat u heeft besteld en graag de WordPress installatie met premium plugins, themes en de configuratie door ons wilt laten uitvoeren.

+ Zijn er nog bijkomende kosten?
Nee er zijn geen extra kosten een standaard installatie kost 39 euro en hier komen geen extra kosten bij.

Dit is exclusief een domeinnaam en een hostingpakket. Indien u een WordPress website op maat wilt hebben overleggen wij van te voren een vaste prijs met u.

+ Kunnen jullie mijn bestaande WordPress site updaten en beveiligen?
Ja ook dat is mogelijk. Wij kunnen uw WordPress installatie up-to-date houden zodat de website veilig blijft en bugs worden voorkomen. Het up-to-date houden van uw WordPress site is ook zeer aan te bevelen want anders wordt uw WordPress website op den duur gehacked of krijgt u compatibility problemen omdat verouderde plugins niet meer goed samenwerken met nieuwere WordPress versies.  Voor meer informatie bekijkt u onze Backup, Update & Recovery Service pagina.

+ Ik wil mijn bestaande WordPress site verhuizen naar een andere provider kan dat?
Ja wij zijn gespecialiceerd in het verhuizen van de complete WordPress website. Neem voor verdere detalis even contact met ons op.